Hvordan løse problemet med avviket til skuddsprengningsmaskinheisen

- 2021-06-07-

Innen det mekaniske feltet er sprengningsmaskinen et uunnværlig utstyr i anleggsmaskiner og et grunnleggende generelt utstyr. Bøtteheisen er en av nøkkeldelene isprengningsapparat. Kvaliteten påvirker direkte arbeidseffektiviteten til sprengningsapparat. Må tas på alvor. Hvis skuffeløftet mislykkes, vil det føre til helesprengningsapparat to fail to work for a long time. One of the common ones is belt deviation. Therefore, the editor analyzed the common failures of the bucket elevator of the sprengningsapparat and proposed corresponding solutions.
1. Avvik på løftebelte:
Den grunnleggende årsaken til avviket fra løftebeltet er at retningen av den resulterende kraften til alle ytre krefter på løftebåndet ikke er parallell med løfteretningen til løftebåndet, det vil si den resulterende kraften i bredderetningen til løftebeltet er ikke null. Gjennom analysen kan man se at avviksregelen til løftebeltet er "å løpe tett uten å løpe løst, løpe høyt uten å løpe lavt, og etter å ha løpt uten å løpe fremover". Heisebåndets avvik inkluderer hovedsakelig avviket fra heisebåndet når det er under tung belastning, avviket fra midten av heisebåndet og avviket fra heisebåndet til heisebåndet.
2. Avvik når løftebeltet er under tung belastning:
Når løftebeltet er under tung belastning, er avviket vanligvis forårsaket av mateportens feilstilling, noe som forårsaker forspenningsbelastning ved mating. Derfor er det nødvendig å endre posisjonen til mateporten for å holde mateporten midt i løftebåndet.
3. Avvik midt i løftebeltet:
Avvik i midten av løftebåndet skyldes vanligvis installasjon av hjelpestyreruller som ikke oppfyller kravene, rettheten til selve løftebåndet, den spenningsbestandige gardinkjernen eller feil løftebeltefuger. For avviket forårsaket av installasjonsfeilen til hjelpestyringsrullen, er den enkle justeringsmetoden å sikre at aksen til hjelpestyringsrullen er parallell med aksen til drivvalsen og den drevne valsen. Siden løftebåndet er skjøtet gjennom vulkanisering under produksjonsprosessen, hvis strekklagets kjerne ikke er i samsvar med standarden, etter at løftebåndet er brukt i en periode, under påvirkning av strekkgardinkjernen, vil rettheten til selve løftebeltet være endring. For å ikke oppfylle standarden, må det kvalifiserte løftebåndet byttes ut igjen. Feiljustering forårsaket av feil løft på beltet er der skjøten går, og det er et avvik, kan du koble til skjøten på nytt.
4. Avvik ved løfteledningen og bakhjulet:
Avviket fra løftebeltehodet og bakhjulet er vanligvis forårsaket av installasjonen av hoved- og drivvalsene i en vinkel, for tidlig slitasje av antislitasje-gummilaget på overflaten av hodet, eller den inkonsekvente ytre diameteren til Valsene. De viktigste og drevne valsene er installert i en avbøyningsvinkel. Den enkle behandlingen er å justere bæresetet på hvilken side av løftebeltet som løper på rullene for å øke trekkraften på siden av løftebeltet. Den vil bevege seg til siden med den mindre trekkraften for å oppnå formålet med å korrigere avvik.