Hvilke arbeidsstykker kan rengjøres med rullebåndsprengningsmaskin?

- 2024-06-28-

Rullebane sprengningsmaskinerkan rengjøre en rekke arbeidsstykker, inkludert men ikke begrenset til følgende:



Stålkonstruksjoner: Rullebåndsprengningsmaskiner er egnet for rengjøring og bearbeiding av ulike stålkonstruksjoner, som stålbroer, stålkomponenter, stålplater, stålrør osv. Den kan fjerne overflateoksidlag, rust, gamle belegg osv., og gi en ren overflate for etterfølgende maling, sveising eller liming.

Støpegods: Sprøytemaskiner med rullebaner kan brukes til å rense og behandle ulike støpegods, inkludert støpejernsdeler, stålstøpegods, aluminiumslegeringsstøpegods osv. Det kan fjerne jernplater, grus, oksidavleiringer osv. på overflaten av støpegods, gir en ren og ru overflate.


Bildeler: Rullebåndsprengningsmaskiner er mye brukt i bilindustrien for å rengjøre og behandle bildeler, som motordeler, chassiskomponenter, hjul osv. Det kan fjerne oksidasjon, smuss og gamle belegg på overflaten av deler, og sørge for forberedelser til reparasjon, vedlikehold og malerarbeid.


Stålrør og rørledninger: Rullebaner sprengningsmaskiner kan rense og behandle ulike stålrør og rørledninger, inkludert olje- og gassrørledninger, rørledningsfittings, stålrør osv. Det kan fjerne oksidasjon, smuss og rust på overflaten av rørledningen, noe som gir en ren base for konstruksjon av det beskyttende belegget til rørledningen.


Jernbaneskinner: Den gjennomgående sprengningsmaskinen er egnet for rengjøring og bearbeiding av jernbanespor, inkludert hovedskinner, hjelpeskinner, sporveksel osv. Den kan fjerne smuss, oksidlag og gamle belegg på overflaten av banen, noe som gir forberedelse for vedlikehold og reparasjon av jernbane.